Золота монета, що охороняється (SGC)




Вступ

Поєднуючи прозорість, безпеку та незмінність блокчейну із золотим стандартом, ми прагнемо запровадити довіру, справедливий обмін та революційну цінність як для світу блокчейна, так і для криптовалют, а також для більш широкого світового фінансового ринку. SGC коротше - назва безпеки, стабільності та зручності використання.

Будучи твердим віруючим у свій притаманний потенціал як стійкий засіб інвестування золота, слугуючи захистом для інвесторів в криптовалюту, я досліджував нові способи, як я міг би додати цінність спільноті забезпечених золотих монет.

Моє відкриття - чудовий проект заслуговує на те, щоб його побачили!

Однією з речей, що привернула мою увагу, було те, що присутність в Інтернеті платформи була не менш вражаючою. Я натрапив на платформу з подібною назвою, але зовсім різною в різних аспектах, про які мова піде.

Статистика підписників на різних каналах соціальних медіа «Забезпечена золота монета» наведена нижче:


  • Середній: 5 підписників
  • Twitter: 281 підписник
  • Facebook:234 людям це подобається & 238 людей слідують за цим
  • Telegram: 1502 учасники
  • Linkedn: 11



Прагнучи визначити платформу, яка пропонує кращі послуги інвесторам, я вирішив дослідити та порівняти обидві платформи.


Подібні послуги поки що такі різні

Обидві платформи використовують блокчейн-технології і використовуються для придбання справжнього золота, яке зберігається у фізичних сховищах. Сейф із захищеною золотою монетою знаходиться в Сінгапурі, а інший проект - у Сполучених Штатах. Я думаю, це так само, як у них, тому що я вже помітив суттєві відмінності.


Система цінностей

Золота монета, що охороняється, використовує чітко визначену систему цінностей, причому кожен маркер GOLD еквівалентний ціні одному граму 99% тонкого золота. Це дозволяє чітко визначити інвестиції та акції залежно від кількості придбаних жетонів. Інший проект, однак, не забезпечив чітко визначену систему цінностей з точки зору вартості одиниці лексеми.


Прозорість

В одній з моїх попередніх статей я вказав на деякі основні проблеми, пов’язані з прозорістю та те, як забезпечена золота монета вирішує ці проблеми.

Без сумніву, будь-який інвестор, який прагне скористатись послугами Захищеної Золотої Монети чи будь-якої подібної послуги, повинен перевірити, чи придбане золото фізично прихильне до сховища.

У корпоративному світі та блокчейн-просторі, без сумніву, партнерство є дуже актуальним у створенні здорових бізнес-мереж, які відкривають проекти для нових клієнтів / користувачів, що сприяє подальшому зростанню. Хоча забезпечена золота монета є авторитетним - провідним брендом на ринку рідкісних металів як партнер, я не зміг знайти жодного партнерства для іншого проекту.


Більше про забезпечену золоту монету

Захищена золота монета також служить анонімним та більш ефективним засобом придбання та інвестування золота, не втрачаючи грошових особливостей ваших інвестицій на відміну від звичайних методів інвестування золота.

Золота монета, що охороняється, також має рідний ринок для полегшення покупок та обміну та не стягує плату за трансфер. У ньому використовуються захищені технології для забезпечення інвестиційної безпеки, забезпечуючи обробку всіх взаємодій в інфраструктурі Ethereum за допомогою смарт-контрактів.


Висновок
Частина якості та кількості

Щоб мати змогу вийти на більший ринок - як криптовалюти, так і золотого інвестора, потрібно, щоб забезпечена золота монета як платформа використовувала послуги експертних цифрових маркетологів та впливових організацій для залучення трафіку до своїх каналів соціальних медіа, створюючи привабливу інтернет-спільноту .

Подання платформи в топ-медіа-публікаціях, таких як Forbes, Yahoo Finance, CCN, CoinТелеграф, Investing.com та Hackernoon, які мають велику читацьку базу, може виявитись неоціненним для залучення захищеної золотої монети до відома потенційних інвесторів.

Також включення більш стимульованих громадських заходів, спрямованих на збільшення присутності в Інтернеті забезпеченої Золотої Монети, сприятиме подальшому покращенню видимості проекту в Інтернеті.

Усвідомлюючи, що всі великі речі потребують часу, я вважаю, що в найближчому майбутньому забезпечена золота монета стане одним з найбільш бажаних засобів інвестування на високоліквідні та прибуткові ринки золота.

Як інвестор, я завжди прагну використовувати більш прозорі платформи, які спрямовані на вдосконалення свого бренду за допомогою партнерства, аудиту безпеки та регулярних оновлень громади.

Мені довелося витратити свій час, щоб окреслити відмінності, щоб повідомити особам, зацікавленим інвестувати в золото за допомогою криптовалюти, зрозуміти, що хоча платформи, схожі на забезпечену Золоту монету, існує, Seured Gold Coin пропонує численні переваги перед існуючими альтернативами.


ОФІЦІЙНІ ПОСИЛАННЯ :

  1. САЙТ - https://www.securedgoldcoin.com/
  2. TWITTER - https://twitter.com/SGC___official
  3. FACEBOOK - https://www.facebook.com/sgccoinofficial
  4. LINKEDIN - https://www.linkedin.com/company/sgc-official-secured-gold-coin/
  5. TELEGRAM - https://t.me/securedgoldcoin_SGC
  6. MEDIUM - https://medium.com/@SGC_official
  7. WHITEPAPER - https://www.securedgoldcoin.com/file/SGC_Whitepaper_V_1.0.1.pdf
  8. ONE PAGER - https://www.securedgoldcoin.com/file/SGC_Onepager_V_1.0.0.pdf


Author : D4ffyduck
Eth : 0x8dA58Af1485e05b431fA10B451a8985D3F18eD7D

Komentar

Postingan populer dari blog ini

CryptoSouk is the next generation crypto exchange.

KuBitX ICO platform overview

RealDex: Một chức năng đa cấp mới được phân cấp