SAITERM İnceleme

Hasil gambar untuk SAITERM bounty


Enerji tüketimi, sera gazı emisyonlarının ve bunun sonucunda küresel ısınmanın ana nedenlerinden biridir. Gelişmekte olan bir nüfusla karşı karşıya olan bir dünyada, sosyal ve ekonomik ilerlemeyi sürdürürken enerji tüketimindeki genişlemeyi azaltmak için güçlü bir yaklaşım, enerji verimliliğini güçlendirmektir.

Bir blok zincir, bilgi paylaşımı ve işlemleri onaylamanın yaygın bir şeklidir. Merkezi olmayan bir topluluğun yanı sıra, bir dizi dijital “blok” üzerinde katılımcılar arasında paylaşılan eşler arası bir teknolojidir. İşlemleri belgeleyen ve onaylayan bir finans kurumu defteri gibi, bir blockchain tahrif edilemeyen ortak bir defterdir. Bir finans kurumu ya da işlemi denetleyen önemli bir şirket gibi okul yok. Bu, daha fazla verimlilik, ekstra manipülasyon ve kullanım için ekstra koruma sağlar.


Saiterm hakkında

Saiterm, bir zamanlar güç tüketimini ve emisyonlarını azaltmak için tasarlanmış çağdaş teknolojik ürünler inşa etme niyetiyle merkezlendi.

Saiterm, evsel ısınma ve endüstriyel ısıyla kürlenme ile ilgili kuvvetli etkililik ifadelerinin en güçlü çözümlerini sunan Bahar ve Radyant yöntemlerini yarattı, bu nedenle, önceki ve sonrakiler için iyileştirilmiş ilaç ve sağlıklı bir ev ve iş ortamı sağladı. inşaat aşamaları, işleme ve emisyon oranlarını azaltır

Yeniliklerimiz küresel olarak herkese meydan okuyor. Büyük bir kullanım nedeniyle, bu yenilikler nihai müşterilere ekonomik avantajlar ve büyük miktarda emisyon indirimi sağlayacaktır, bu herkes için bir gelişmedir, bu zamanımızın en kritikleri arasında şimdiki bir çıkmaz olabilir. Güç verimliliği ile karşılaştırılabilir bir sektörde devrim yaratabilecek en yüksek birinci sınıf ürünü ve çağdaş mühendisliği sunuyoruz. Bunun, sadece bankalar veya benzerleri için değil, yönlendirme, onlardan bağımsızlığını sağlamak için herkes için kar olanakları yaratması gerektiğini düşünüyoruz; Ayrıca, blockchain ve crypto forex yoluyla yapılan yatırımların şeffaflığı en etkin şekilde sağlayacağını düşünüyoruz. Blockchain ile global olarak üretim ve reklam ve pazarlamayı finanse edeceğiz, ama bu Blockchain'i kullanmak için en temel sebep. Aslında, faktör zincirinin satın alımlarını değiştirmek için blok zinciri ve akıllı sözleşmeleri satışa ek olarak kullanmak niyetindeyiz.

Dağıtım, küresel pazarlardaki durumu ele alacak ve muhtemelen inşaatçılar ve devasa perakende zincirlerine yönelik olacak; dağıtım da e-ticaretimiz sayesinde yerini alabilir. Saiterm'in ürettiği Spring panel, etkinlik, rahatlama ve refah bakımından diğer bazı ısıtma işlemleriyle karşılaştırıldığında birinci sınıfta sofistike. Bu yüzden yepyeni yapılar, tadilatlar ve hatta tek bir odanın konforunu geliştirmek için mükemmel bir cevap. Hiçbir karşılaştırma, aslında gaz, topak ve ısı pompası yöntemleriyle ve ne kadar etkili olan SPRING'e benzeyen yaygın kızılötesi yöntemlerle uygulanabilir değildir. Şu anda esasen en verimli enerji kaynağı olan yerden ısıtmaya benzer normal programlar, ücrete bakılmaksızın, SPRING'e kıyasla% 236'dan daha büyük bir genel maliyete sahiptir, ücrete bakılmaksızın, bu bilginin en az% 35 daha fazla tükettiğini göstermektedir. Saiterm sisteminden daha güçlü.


Diğer ısıtma yöntemleriyle kızılötesi ısıtma karşılaştırması


  • Ekonomik


Kızılötesi yöntemler bakımdan kurtulur ve başka bir ücret talep etmez veya gözlemlenen içeriklerin alternatifidir. Kızılötesi ısıtma yöntemleri, ısı dalgası dağılımı ilkesini kullanarak nesneleri ısıtır ve havayı ısıtmaz. Enerji ya da sıcaklık gereksiz yere kaybolmaz ve kızılötesi ısıtma panellerinin az miktarda ısıyı en iyi şekilde depoladıkları için çabucak ısınırlar ve çalışma sıcaklıklarına çok hızlı bir şekilde ulaşırlar.


  • Evinizde mükemmel


Havayı ısıtan geleneksel ısıtıcıların aksine, kızılötesi ısıtıcılar duvarları ısıtır. Bölmeler, havadan çok daha uzun süre ısı depolar ve odaya yavaş ve eşit bir şekilde yeniden açarlar. Bu nedenle, bölmeler kuru kalır ve küfün açılma tehlikesi yoktur.

Kızılötesi ısıtıcılar tarafından üretilenlere karşılık gelen ısı yüzeyleri ile, zaten ortam havası sıcaklığındaki büyük ölçüde bir termal çözüm varsayalım.

Bu nedenle, çağdaş havanın daha az ısıtılması gerektiği için zaten her havalandırmada enerji tasarrufu yapmak mümkündür. Sıcaklık duvarların içinde depolanır.


  • Ekolojik


Kabaca% 98'lik enerji verimliliği, bir ısıtma nedeniyle işleme konulan neredeyse tüm gücü kullanarak faydalanmayı mümkün kılar. Bu,% 50-70 civarında olan geleneksel ısıtma sistemlerinin güçlü verimliliği ile karşılaştırıldığında muazzam bir büyümedir. Kızılötesi ısıtıcılar elektromanyetik kirlilikte (IGEF) düşük olarak sınıflandırılır ve herhangi bir CO2 emisyonu üretmez.



Hasil gambar untuk SAITERM bounty


Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıları ziyaret edin:


  1. https://ico.saiterm.com/
  2. https://ico.saiterm.com/pdf/whitepaper.pdf
  3. https://bitcointalk.org/index.php?topic=5083824
  4. https://twitter.com/Saiterm1/
  5. https://www.youtube.com/channel/UClmbLOWfbTEjBOkwoVlqB5g
  6. https://www.instagram.com/saiterm_saiex/




Author : D4ffyduck
Eth : 0x8dA58Af1485e05b431fA10B451a8985D3F18eD7D

Komentar

Postingan populer dari blog ini

CryptoSouk is the next generation crypto exchange.

KuBitX ICO platform overview

RealDex: Một chức năng đa cấp mới được phân cấp