ZEUX забезпечить революційне рішення для ваших фінансових продуктів

Hasil gambar untuk ZEUX Bounty


Проект ZEUX є регульованою організацією FCA, яка представила свій продукт і офіційно представить свої операції в Європі в 2019 році. Його основна мета - розгорнути послуги по всьому світу в 2020 році. На ZEUX клієнт може працювати весь їх фінансовий портфель. Кожна угода, що використовує кошельку ZEUX, буде виконуватися в атмосфері, яка використовує протоколи захисту електронної системи. За допомогою ZEUX все може бути зроблено лише кількома кранами.



Переваги ZEUX

ZEUX представить революційне регульоване рішення, що пропонує платформу з одним входом, яка дає вам доступ до всіх ваших профілів фінансових продуктів. ZEUX використовує захищену, децентралізовану, виділену блоку технологію та вводить власні цифрові гроші, щоб полегшити безпечні, незмінні, збережені облікові записи і процеси обміну. Це буде швидким, безпечним, зручним та надійним.

Основні переваги


  • Поєднано з багатьма об'єктами інвестицій, які формують диверсифіковані постачальники як віртуальних, так і фінансових грошей, облікових записів, вартості, вартості, порівняння інтересів між рахунками.
  • Інтегрований простір, де клієнт може керувати багатьма банківськими рахунками через відкритий банківський PSD2
  • Децентралізоване, безпечне зберігання інформації про KYC із історичними даними на блоці, а також послуги консьєржа для відкриття безкоштовного облікового запису.
  • Безпечний платіж мобільного телефону NFC для основних цифрових грошей та фіатів у POS 13
  • Немає річної комісії або плати за реєстрацію
  • Ніяких комісій за користування іноземною валютою
  • Використання глобалізованої, більш широкої стійкої монети (монети ZEUX) для безпечної, швидкої та вільної глобальної передачі.


Інтерфейс ZEUX

Їх служба розроблена таким чином, щоб бути інтуїтивно зрозумілою та зручною у використанні; тому практично будь-хто може легко запустити профіль ZEUX. Інтерфейс ZEUX пропонує споживачам доступ до облікових записів про інвестиції за допомогою декількох простих кроків. Він чітко демонструє відмінності банківської справи та інвестує профілі в один інтуїтивно зрозумілий дисплей на дому, дозволяючи споживачам просто виконувати цілі завдання щодо економічних процесів. Клієнти надають рекомендації через інтерфейс ZEUX і одночасно отримують інформацію та повідомлення від багатьох постачальників.

Індивідуальний сховище даних та консьєрж KYC

На базі моделі ZEUX є їх основна платформа економічної системи та окремий сховище даних ZEUX. Ця функція дозволить споживачам керувати та мати свій ідентифікатор в безпечному середовищі дизайну на блоці. Крім того, вони можуть повторно використовувати інформацію, щоб легко та оперативно відкривати нові інвестиційні та банківські рахунки. Кожен вміст клієнта, зібраний ZEUX під час відкриття облікового запису, буде зашифрований та зберігатися в індивідуальному сховищі з відповідним чином створеним та збереженим на децентралізованому, виділеному технологічному блоці.

База даних основних економічних операцій клієнта на платформі ZEUX може бути додана до індивідуального інформаційного сховища, якщо клієнт дає згоду. Це можна застосувати для наступного KYC.

Коли клієнти наказують платформі ZEUX відкрити новий економічний рахунок у конкретного постачальника, служба консьєржа ZEUX помістить додаток від імені клієнта та полегшить процедуру обміну KYC, що зберігається в блоці, і посилання на неї - його особисті дані сховище Це дозволить значно скоротити час для клієнтів.

Крім того, коли ще одна економічна організація завершує підтвердження KYC 15 документів, в блоці буде додано запис хеш-підтвердження. Майбутні фірми можуть скористатися старими даними підтвердження та зосередити увагу на перевірці нових даних, які точно позбавлятимуть тягаря бізнес-адміністрування і прискорить знання процедури замовника. Дані клієнта повністю зашифровані. Просто клієнт матиме окремі коди для доступу до цього вмісту та права надавати послуги постачальникам послуг.

Доступ до кожного банківського рахунку

ZEUX - це авторизований постачальник послуг інформаційної інформації (AISP) та постачальник послуг ініціації платежу (PISP) ​​під PSD2. Програма ZEUX буде зібувати всю інформацію облікового запису та відображати її на одній зручній панелі споживачів, яка зможе бачити залишки з усіх різних облікових записів та виконувати грошові завдання для будь-якого з цих облікових записів.

https://youtu.be/WR1h__3ZIGY


Доступ до багатьох інвестиційних предметів

ZEUX буде діяти як агрегатор та представник інвестиційних продуктів з доступними інвестиційними продуктами та деталями, переліченими у заявці.

Оскільки платформа ZEUX - це всеосяжна система, вона забезпечує точне зображення фінансової діяльності користувача. Тому платформа ZEUX буде використовувати AI та аналітику даних, щоб рекомендувати відповідні та цільові об'єкти інвестування на основі переваг кожного користувача, фінансового профілю, апетиту до ризику та всієї іншої грошової інформації, яка зафіксована службою платформи ZEUX.

Використовуючи додаток ZEUX, клієнти можуть наказати платформі ZEUX відкрити останній інвестиційний рахунок з точним посередником управління активами. Заява ZEUX дасть уявлення про інвестиційні портфелі споживача, з психіатрією щодо інвестиційного акту та показників ризику.


Для подальшої інформації :


  1. Веб-сайт: https://www.zeux.tech/
  2. Посібник: https://www.zeux.tech/assets/PDF/ZEUX-White-paper-Eng.pdf.
  3. Reddit: https://www.reddit.com/user/ZeuxApp
  4. Facebook: https://www.facebook.com/ZeuxApp/
  5. Twitter: https://twitter.com/ZeuxApp
  6. Telegram: https://t.me/zeuxapp



Author : D4ffyduck
Eth : 0x8dA58Af1485e05b431fA10B451a8985D3F18eD7D

Komentar

Postingan populer dari blog ini

CryptoSouk is the next generation crypto exchange.

KuBitX ICO platform overview

RealDex: Một chức năng đa cấp mới được phân cấp