ELISIA: BlockChain Devrimi





BLOKCHAIN ​​TEKNOLOJİSİ

Artık birçok girişim, müzik paylaşımından global ödemelere, elmas satışlarını izlemekten yasallaştırılmış esrar endüstrisine kadar her şey için blok zinciri kullanıyor. Bu yüzden teknolojinin çok büyük bir potansiyeli var. Dijital işlemler ve varlıklar söz konusu olduğunda, blok zincirine her şeyi yerleştirebilirsiniz.

Blockchain temelde paylaşılan kayıtları tutan dağıtık bir veritabanıdır. Bu kayıtlar bloktur ve şifrelenmiş kodun her bloğu, ondan önceki blok geçmişinin bir kaydını içerir. Her blok, ikinciye kadar yapılan işlemlerle ilgili zaman damgalı bilgiler içerir. Etki, bu blokların bir araya gelmesi için bir zincirdir; dolayısıyla adı.

Bir blok zinciri iki ana bileşene sahiptir: ağın tuttuğu değişmez bir defter ve işlemleri doğrulayan ve kolaylaştıran merkezi olmayan bir ağ. Ağa erişimi olan herkes bu paylaşılan işlem verilerini görebilir, ancak kayıtların bozulması veya saldırıya uğraması olasılığı yoktur. Bu merkezi olmayan güven, bir teknoloji devi veya büyük bir finansal kurum olsun, verileri kontrol eden hiçbir kuruluş olmadığı anlamına gelir.



BLOKCHAIN ​​ZORLUKLARI

Blockchain teknolojisi, dünyayı internetin yaptığı gibi, belki de daha iyi bir şekilde devrim geçirme potansiyeline sahiptir. Zaten, finans, kimlik yönetimi, yönetişim, varlık yönetimi ve daha birçok alanda yeteneklerini kanıtlıyor. Blockchain ağ özellikleri; şeffaflık, değişmezlik, güvenlik, maliyet etkinliği ve güvenilirlik kurumların ve bireylerin çalışma şeklini sonsuza dek değiştirecek.

Bununla birlikte, gerçek dünyadaki işletmelerin çoğu, şu anda bununla ilişkili iki büyük zorluk nedeniyle bu teknolojiyi benimsemekte yavaş kalmıştır.


  • Bağlantı

Geleneksel bir kripto dünyasında, her Blockchain, kullanıcıları, yerel para birimi ve DApps ile eksiksiz bir ekosistem oluşturmak zorundadır. Bu, silolarda çalışan Blockchains ile sonuçlandı ve bu da ağların birbirleriyle iletişim kurmasını zorlaştırdı. Bağlantı olmadan, varlıkların doğrudan Blockchains'e devredilmesi gerçekten de büyük bir zorunluluktur.
Haklı olarak tahmin edebileceğiniz gibi, bu birlikte çalışabilirlik eksikliği Blockchain teknolojisinin kitlesel olarak benimsenmesine büyük bir engel teşkil ediyor.


  • Ölçeklenebilirlik

Ethereum ve Bitcoin gibi önde gelen Blockchain ağları, ağlarındaki büyük işlemleri desteklemekte zorlanıyor. Buradaki ağ tıkanıklığı çoğu zaman yavaş işlemlere ve işlem ücretlerinde bir artışa neden olur.
Bu nedenle, kullanıcıları küresel kapasitede ağırlamayı ve işletmelerin pratik ihtiyaçlarını karşılamayı uman yeni çıkan Blockchain ağının blok zamanlarını muazzam bir şekilde arttırması gerekiyor.
ELISIA: BLOKCHAIN ​​DEVRİMİ
Elisia, sorunları çözmeyi ve ölçeklendirilebilir, ücret almayan ve hızlı işlem yapan ve potansiyel kullanıcıların Merkezi Olmayan Uygulamalar (DAPPS) geliştirmelerini sağlayan yüksek performanslı bir blok zinciri yaratmayı amaçlayan devrim niteliğindeki bir blokajlar ağıdır. Bu, Tahsil Edilen İlerleme Kanıtı (DPoS) zincirlerine dayanan, hisse senedinin kanıtı (POS), iş kanıtı (POW) ve delegasyonlu hisse kanıtı (DPOS) vb. Elisia, seleflerinin hatalarını ortadan kaldırarak, ölçeklenebilirlik sorunlarını ve saniyede artan işlemleri çözmenin yanı sıra blockchain teknolojisini kitlesel olarak benimsemeye yaklaştırıyor.

Elisia, blok zincirleme teknolojisinin bir bütün olarak kullanıcı tarafından benimsenmesini artırmak için kullanıcı dostu bir platform sağlamayı amaçlamaktadır. Elisia platformu, farklı teknolojilerin karışımını bütünleştiren son derece güvenli bir blok zincir üzerine inşa edilmiştir. Elisia'da, blockchain teknoloji hizmetinin tüm önemli entegrasyonu parmaklarınızın ucunda. Elisia'nın uzman ekibi, müşterilerine mevcut en iyi merkezi olmayan araçları kullanarak ömür boyu ücretsiz akan bir blockchain teknolojisi sunmak için gece gündüz çalışıyor.

Elisia, binlerce endüstri sınıfı DApp'ın aktif çalışmasını aynı anda sürdürecek kadar ölçeklendirilebilirken, Elisia Platformunun askeri sınıfı güvenliği ağın istikrarını sağlar. Ayrıca, Elisia Platformu'ndaki her işlem ücretsizdir. Hiçbir gizli suçlama yoktur. İşlemler derhal istenen hedefe hızlı bir şekilde ulaşır.


ELISIA EKİBİ




ELISIA TOKEN SATIŞ

Şirket yol haritasına göre, https://elisia.io/#roadmap, Elisia token satışına 30 Kasım 2018 ile Ocak 2019 arasında başlandı. Tahmini fiyat, yaklaşık 0.0001 ETH ve toplam token arzı 1.000.000.000 ELSA. Elisia, 50.000 ETH'lık ilk sert kapak attı.

Elisia ICO'ya katılmak için yalnızca KYC belgelerini göndermiş ve onaylanmış beyaz adresler veya üyeler kabul edilecektir. Bu, Elisia ICO'ya katılan kısıtlı bir ülkeden veya doğrulanmamış üyeden bir yatırımcı olasılığının bulunmamasını sağlayacaktır.



Elisia hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edin:

  1. WEB SİTESİ: https://elisia.io/
  2. WHITEPAPER: https://elisia.io/white-paper.pdf
  3. BİR İPLİK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5066777.0
  4. TELEGRAM: https://t.me/elisiaio
  5. FACEBOOK: https://web.facebook.com/Elisia-199175400981031/
  6. TWITTER: https://twitter.com/Elisiaio



Author : D4ffyduck
Eth : 0x8dA58Af1485e05b431fA10B451a8985D3F18eD7D

Komentar

Postingan populer dari blog ini

CryptoSouk is the next generation crypto exchange.

KuBitX ICO platform overview

RealDex: Một chức năng đa cấp mới được phân cấp