Тільки бренди, тому що кожне питання має значення

Gambar terkait



В основному, визнані середовища SimplyBrand будуть куплені за допомогою маркера МАЛИЙ БІЗНЕС-АДМІНІСТРАЦІЯ, який також можна обміняти в інших криптообмінах. Такий хід, безумовно, дозволить цифровим бізнес-споживачам краще вивчати фон, оскільки гравці можуть прагнути зберегти хороші рейтинги. Стратегія, розроблена компанією SimplyBrand, буде використовувати технології AJE, щоб зробити екосистему безпечною для клієнтів. Протягом багатьох років кібер-терорист скористався корисними лазівками цифрової веб-комерції для того, щоб скандалити нешкідливих покупців. SimplyBrand побудований, щоб позбутися таких труднощів, додавши додаткові можливості та ефективність у перевірці угоди.

Бренди використовуватимуть програму «Просто бренд», щоб звернутися за рішеннями щодо захисту бренда. Людське покриття буде прямо повідомляти підроблені продукти, або, можливо, працювати з AI для перевірки автентичності товарів електронної комерції. Людське покриття буде включати індивідуумів джерел натовпу та постачальників послуг третьої сторони, які також виконують роботу по дотриманню. Система Simplybrand включатиме AI, винахідливість людини та технологію блокового ланцюга, яка буде використана для створення великого незмінного «чорного списку» підробленого продукту. Люкс-вечірка SBA в рамках блокчейна стимулюватиме людський рівень для використання програми «Просто бренд». Використовуючи незмінні та розподілені вершини технологій блокових рядків, просто бренд буде поширювати чорний список на блоковий цикл і ефективно зменшувати діяльність фальшивих роздрібних продавців, просто збільшуючи власні витрати на організацію та створюючи нові перешкоди для їх безперервної діяльності.

Заснована на основі технологій штучного інтелекту SimplyBrand та технології машинного навчання, система буде успішно придбати свіжі дані та перевірити підроблену інформацію про продукт, що призведе до більш ефективного способу боротьби з фальшивими онлайн. Людський шар повинен отримувати жетони, тому що винагороди можуть або використовувати їх для придбання привілейованих продуктів компанії на простому платформі брендів або, можливо, продавати їх на біржі. Бренди можуть купувати маркери, що надходять з обміну, і купувати провайдерів захисту брендів на платформі по-простому. За допомогою простого бренду бренди можуть оцінювати можливий недолік доходів від сегментів онлайн-ринку. Система працює з метою забезпечення відкритості в електронній комерції, щоб дозволити брендам продовжувати розуміння масштабів підробки, а також спосіб припинити ситуацію.

Поряд з AI і blockchain, ми очікуємо, що індивідуальний інтелект може грати життєво важливу роль у боротьбі з підробками, а не тільки в нашій приманці. Щоб мотивувати участь людей і стимулювати індивідуальні спроби, ми маємо нову прибуткову структуру заохочення за допомогою нашої весільної партії SBA, заявив Кауфман Альтер, засновник і генеральний директор простого бренду. Ця особа також описала, що наявність цифрового середовища в економіці продажів, керованої гігантами веб-комерції, подібно до Alibaba і Amazon, дійсно є обов'язковим, щоб була створена прозора програма, яка забезпечує набагато кращу онлайн-покупку для клієнтів. За допомогою експертизи COBINHOOD, а також надійної спільноти, ми вважаємо, що люди можуть принести оптимістичну трансформацію для цієї галузі.

1.png


Як потужна компанія, просто бренд просунувся в нову еру технологій блокової послідовності. Як результат, технологія компанії полягає у розгортанні своїх потужностей AJE та блокчейн, призначених для підтвердження транзакцій та аутентифікації. Відкриваючи роздрібних торговців, які порушують IP-адреси брендів, просто бренд обов'язково потрапить у чорний список цих людей під час знос голови. Поруч з цим, просто бренд може розкрити роздрібних продавців, просто публікуючи інформацію про програму електронної комерції. Дійсно, це, швидше за все, слугуватиме стримуючим фактором для торговців контрафактними товарами.

SimplyBrand, як правило, є середовищем, що поєднує неприродний інтелект (AI), блоковий ланцюжок і натовп, щоб позбутися від контрафактних товарів у цифровій торгівлі. Це дає можливість особам і AJE працювати разом, використовуючи початкові можливості технології блочного ланцюга для забезпечення безпеки в онлайн-покупках. Це місцевий маркер МАЛИЙ БІЗНЕС-АДМІНІСТРАЦІЯ буде використовуватися для винагороди учасників джерел натовпу та правоохоронних компаній, які сприяють ручному підтвердженню та загальній думці. Вона також буде застосована для придбання привілейованих речей виробника в системі або для торгівлі на інших біржах. Персональна ICO МАП АДМІНІСТРАЦІЇ БІЗНЕСУ, яка зазвичай розпочалася 16 жовтня, влаштувала жорстке покриття у розмірі двадцяти мільйонів. Під партнерством обидві компанії продовжуватимуть працювати у боротьбі з контрафактними операціями на платформах електронної комерції для створення надійної цифрової торгівлі. Cobinhood має підтримувати і консультувати просто бренд на їх ICO і може перераховувати вираження SBA на ньому обміну нульової плати після продажу символу.

1.png

Інформація про маркер:
Символ: SBA

Тип маркера: ERC20

Маркер Ціна: $ 0.05

Softcap: $ 2 мільйони

Hardcap: $ 20 мільйонів


Члени команди:
1.png





Author : D4ffyduck
Eth : 0x8dA58Af1485e05b431fA10B451a8985D3F18eD7D

Komentar

Postingan populer dari blog ini

CryptoSouk is the next generation crypto exchange.

KuBitX ICO platform overview

RealDex: Một chức năng đa cấp mới được phân cấp