TeraWatt (хороший проект)

На вулиці є безпрецедентне тепла, тому мова йде не про неї, а про цибулини.

Без електрики ніде. Одне з перших завдань, на яке вирішено електрику, було освітлення. Перша світлова лампочка у світі була винайдена російським інженером, винахідником А.Н. Лодигін в 1874 році. З того часу ця домашня справа стала нормою життя, трохи модифікована.

Зараз існує безліч типів ламп: лампа розжарювання, люмінесцентна лампа, світлодіод, ксенон та інші. Але до цих пір найбільш поширеними є лампи розжарювання, а у великих приміщеннях люмінесцентні - як більш економічні.

Але, на жаль, у всіх використаних нами лампочках є свої недоліки. Наприклад, традиційні лампи розжарювання споживають багато електроенергії, хоча їх вартість дуже низька. І відповідно, повсюдне використання дає значну навантаження на мережу, і відповідно це тягне за собою високі витрати на енергію.

Використання люмінесцентних ламп є менш енергоємним, і вони більш міцні. Але їх повторне використання - дуже трудомісткий і неекологічний процес через використання парів ртуті та інших важких металів. Випадково пошкоджена лампа вимагатиме термінової санації приміщень, а звалища з таких ламп серйозно забруднюють навколишнє середовище. Аналогічна проблема існує при використанні різних енергозберігаючих ламп.

Нещодавно були введені світлодіодні лампочки, які не мають таких недоліків. Принцип роботи заснований на використанні напівпровідник-діод, коли пропускає через нього струм, випускається видиме світло. Звідси назва - "світлодіодна лампа". Зовнішньо структурно дуже схожий на традиційні лампи розжарювання, тільки такі лампи не використовують ніяких інертних газів, ртутних парів та інших шкідливих речовин. Тому, якщо вони пошкоджені, немає забруднення приміщення. Вони є найменш енергоємними, і до теперішнього часу вже створені лампочки достатньої потужності для освітлення приміщення. Утилізація таких ламп може бути виконана разом з утилізацією будь-якого офісного обладнання.

Hasil gambar untuk terawatt bounty


З цієї причини сайт TeraWatt створюється командою криптоінвестерів, яка повинна стимулювати використання подібних ламп. Ця платформа об'єднає виробників, комунальних та споживачів цих ламп. Сайт буде працювати як страховий фонд, який буде субсидувати виробництво світлодіодних ламп. Для цього, як і токенний світлодіод, починається як спосіб оплати.

Світлодіод буде використовуватись для винагород за кожну покупку світлодіодних ліхтарів. Це слугує стимулом для користувачів придбати світлодіоди для домашнього, ділового або державного використання, а також обслуговувати через службу TeraWatt.

Hasil gambar untuk terawatt bounty


Платформа буде мати власну базу даних, яка буде зберігати записи про покупку світлодіодів. Вони будуть надійно збережені в екосистемі TeraWat. Це дозволяє покупцеві компенсувати вартість комунальних послуг протягом усього часу та отримувати їхні рейтинги в енергозберігаючому купівлі. Користувач заплатить невелику комісію в токені для повторного доступу до бази даних.

Вкладені кошти будуть зібрані в пул, і глобальне співтовариство "ТераВатт" вирішить, які проекти будуть фінансуватися та в якій кількості.

Починаючи з липня, почався етап preICO, протягом якого світлодіодні токени попередньо продаються. Вже зараз ви можете інвестувати в проект, купуючи токени за ціною 0,0002 ETH за 1 світлодіода. Головною особливістю жетонів є дефляція, яка буде підтримуватися спаленням монет. Це стимулюватиме прийняття платіжних жетонів різними підприємствами, а отже, і розширення мережі TeraWatt. На початку буде випущено 100 мільйонів жетонів.

Підводячи підсумок, можна сказати, що команда проекту взяла оригінальну ідею, яка дозволить вирішити повсякденну проблему високих комутаційних стовбурів, зменшити навантаження на мережу та вирішити екологічну проблему.


Переваги світлодіодних ліхтарів

Світлодіод або світлодіод є джерелом світла, що складається з напівпровідникового матеріалу з двома клеммами. Курт Леховець, Карл Аккардо та Едвард Джамчочян інтерпретували цей механізм першого світлодіода в 1951 році, використовуючи прилад, в якому використовується карбід кришталю кремнію, генератори імпульсів та струмів, а в 1953 році - чистий кристалічний варіант.

З тих пір багато хто перейшов до максимального використання цієї технології, основна перевага якого відома всім: зниження споживання енергії. Світлодіодні лампи споживають на 80% менше електричної енергії, ніж звичайні лампочки, але це не єдине: життєві якості до 50 000 годин, низькі витрати на технічне обслуговування або покращений вибір ламп стають більш придатними, ніж традиційні лампочки.

За оцінками, широке використання світлодіодів може спричинити заощадження до 348 TWh (terawatt / hour), щорічне електроенергію, еквівалентне виробництву 44 великих електростанцій, близько 30 мільйонів доларів заощаджень.

Оскільки це поступове скасування ламп розжарювання, прийняття заборони на збут починаючи з 2014 року і матиме повний ефект до 2020 року. З цієї причини компанії та уряди інвестують частину свого капіталу в обмін на свої лампи, але багато хто з ці установи не мають капіталу, щоб заплатити за цю роботу, і саме там прийде Тереваттінг.


Токен інформація

Світлодіодний токен

Ethereum Platform

Тип ERC20


PreICO Ціна 1 LED = 0,30 грн

Ціна в ICO 1 LED = 0.40 USD


Інвестиційна інформація

Хв. 0,2 інвестиція ETH

Отримати ETH

Розподіляється в ICO 65%


М'яка шапочка 500.000 грн

Жорсткий шапка 13 500 000 грн



Дорожня карта

Hasil gambar untuk terawatt bounty


Команда


Еван УїльямСЕО

Б.С. в галузі управління бізнесом з державного університету штату Нью-Джерсі в м. Монклер. 12-річний досвід роботи, продаж та управління. Працюючи у Verizon Wireless та Enterprise Holdings, директор з розвитку бізнесу TBAviation, в даний час є підрядником уряду США, який виготовляє покриття, виготовлене на літаках, для продажу DOD, і є власником домашнього бізнесу, торговцем криптокультурою, інвестором та шанувальником блокчейнів.


Морріс Х. Лайтон IIICOO

Б.С. в CIvil Engineering з Техаського університету в Арлінгтоні. Морріс має більш ніж 10-річний досвід роботи в галузі цивільного будівництва, розвитку бізнесу, маркетингу та просування подій. Він має можливість працювати над запуском програмного забезпечення та рекламувати афілійовані продукти. Він глибоко розуміє поточні потреби в інфраструктурі та економіку в галузі фінансування технічного обслуговування, реконструкції та нового будівництва. Він заощаджує економію та економію податків. Він приєднується до цієї команди, щоб будувати відносини з клієнтами з урядовими, індивідуальними та діловими властями.


Джером Раймонд, КТО

BS в галузі програмного забезпечення з Техаського університету в Далласі. Більше 10 років досвіду розробки програмного забезпечення та програм для Android і iOS. Експерт у твердості, кутовий, Javascript. Майте сильні знання про життєвий цикл розробки програмного забезпечення та створення інфраструктури бізнесу. Забезпечити керівне керівництво в якості глобального керівника ІТ. Відповідальний за всі аспекти стратегічного планування, реалізації та підтримки ІТ в усьому світі як невід'ємний компонент бізнес-планів. Успішно і доставити мільйони доларів вчасно та бюджетно. Відповідає за бюджетування, розробку та підтримку всіх технологій.


Hase TakujiraAdvisor / Developer

Магістр наук у розподілених обчисленнях у Токійському університеті. Раніше розробник Full Stack у Ubisoft Tokyo і розробник Blockchain у компанії NashTech Japan, що займається програмуванням та розробкою блокчейнів протягом 15 років. Хас нещодавно працював над такими проектами як zaif.jp, bullxchange.io, psalm.io, CATS, COTN та інші.


Шубхем ТатвамасіДАО архітектор / радник

Шубхем є найбільшим учасником Ethereum DAO, а з 2015 року працює над технологією Blockchain. Він виступив в ролі Bitcoin Blockchain, Ethereum, Hyperledger Fabric, Ethos, Abyss, Microsoft Azure, Zcash, Token Markets, ChronoBank, Monero, Loom, Aragón, EthLend , Origin, EOS і багато інших. Shubham також має досвід роботи з децентралізованою веб-додатком, корпоративним блокуванням, хашграф-хашграф, децентралізованою обмінною платформою та мікропроцесорним сервером CryptoCurrency. Шубхем допоміг багатьом спільноти подій / зустрічей для Blockchain Devs, HyperLedger Делі / NCR, CryptoCurrencyIndia, PyDelhi, ILUGD


Рой Дейві Лейд Інженер

Solidity, Ethereum, NEO, експерти Blockchain, які мають 8 років досвіду розробки веб-стека, включаючи Python, Javascript, Ruby, PHP, GoLang, Django, AngularJS, Ruby on Rails, Laravel, React.JS. Поглиблені знання в галузі розробки Cryptocurrency (Ethereum, Smart Contracts), організація ICO, створення DAO, розробка кошелька та обмінного курсу криптовалюта, криптовалютова торгівля, кредитний бот на топоні Poloniex, Bitfinex, Bittrex, Solidity, Web3js, трюфель та ERC20.


Жюль Де СмітДевелопер

Експерт у Solidity, складна функціональність смарт-контракту, основний розробник з глибоким досвідом роботи в Javascript, React, Goal та Solidity. Досвід обробки та обробки веб-API / RESTful API. Великий інтерес до натискання Блокхейна вперед, нещодавно працював на Bountyone.io, володіє умінням розумних контрактів і створення DAPPS


Яків Сальвадор Адвокат / Маркетинг

Допоможіть створити десятки сонячних та відновних електростанцій у всьому світі. Фінансовий директор Bitspace, один з провідних компаній в галузі блокчін у Норвегії та кандидат від виробників блоків EOS. Досвідчені фахівці з інвестицій, які мають безпосередню практику, мають досвід роботи, що реалізує технологічні проекти у фінансовій галузі, відновлювальні джерела енергії та блок-схеми. Його глибокі знання про ринок в умовах руйнівних технологій сприяли одній з найбільш перспективних компаній, які сьогодні працюють в галузі блокчейнів, де він займав посаду консультативної ради


AnuDeepAdvisor / Маркетинг

Anudeep - блокчейн світового класу та бізнес-консультант. Будучи активним прихильником і підтримкою технології блокчейнів, він надає консультації та поради окремим організаціям, а також тісно співпрацює з успішним запуском ICO, які досягли своїх маркетингових цілей, медіа та PR. Anudeep співпрацює з 30 і більше компаніями, що базуються на ICO та блокчайні, оскільки «Growth Hacker» та маркетинговий стратег пожертвував деякі з найбільш перспективних компаній, які сьогодні працюють в галузі блокчейнів, де він займав позицію консультативної ради


Д-р Давид Мезарос Легал

Д-р Мезарос є одним з провідних юристів, коли мова йде про всі речі, які з'являються на перехресті блоків і закону. Він був юридичним радником більш ніж 19 ІКО та допомагав компаніям Fortune 500 з питаннями та дотриманням вимог компанії. Маючи докторський ступінь та багаторічний досвід міжнародного права


Для отримання додаткової інформації:


  • Веб-сайт: https://terawattled.com/
  • Посібник: https://terawattled.com/assets/Terawatt.pdf
  • Ann Тема: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4180151.0
  • Telegram: https: // t .me / TeraWattICO
  • YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCNtUjNIRzbUQBK95dYinJhQ
  • Facebook: https://m.facebook.com/Terawatt/about
  • Twitter: https://mobile.twitter.com/terawatt_led


Author : (D4ffyduck) https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1176088
Eth : 0x8dA58Af1485e05b431fA10B451a8985D3F18eD7D

Komentar

Postingan populer dari blog ini

CryptoSouk is the next generation crypto exchange.

KuBitX ICO platform overview

RealDex: Một chức năng đa cấp mới được phân cấp