Тераватт технології

Hasil gambar untuk terawatt bounty

Teravat https://terawattled.com/ Це запуск патенту, BlackChinechine Power, сильний фокус на монетизації та рушійній силі за глобальною реалізацією Світлодіодів. Teravat створює децентралізований автономний орган (DAO) і створює дефляційну валюту, яка ґрунтується на етарахі для глобальних платежів. Утиліти, світлодіодні постачальники, компанії, держателі токенів та споживачі енергії по всьому світу використовують DAO для фінансування та використання коштів. DAO діє як розподілений глобальний взаємний / страховий фонд, а утиліти (і підприємства) завжди можуть отримати доступ до грошей, щоб субсидіювати продажі світлодіодних мереж своїм споживачам палива (або придбати світлодіоди).

Використовуючи технологію Blackchinechine, Terrawat планує скоротити споживання енергії на 50% (близько 2000 тераватт) до 2035 року і збільшити випуск світла на 50%. Terrawat прагне боротися з іншими областями, такими як сонячні, вітрові та електричні транспортні засоби.


Метод:


  1. Therawat створює децентралізований автономний орган (DAO), і створює високу валюту дефляції, засновану на etherem для глобальних платежів. Дао надаватиме гранти та комунальні послуги, світлодіодні постачальники, підприємства, світові сигнали та споживачі енергії. Державні служби Дао (і підприємства) завжди мають (або підприємства, світлодіодні оновлення), щоб забезпечити, щоб їх споживачі енергії мали доступ до фонду світлодіодних субсидій (який постійно працює) до децентралізованої глобальної взаємодії / страхування.
  2. Лютий, щоб претендувати на пропозицію. Первісна вартість була проблема, але tarvat допоможе вам подолати його.
Терракотовий токен використовується як валюта, така як ETH, у будь-якій комерційній або комунальній компанії, яка приймає її як спосіб оплати.

Ми беремо цю прибуток в розмірі 50-75% за звільнення і daily'll спалити наші маркери (в залежності від обороту). Teravatna з усіма людьми і компаніями з дешевими / безкоштовними світлодіодами має постійний доступ.

Ефективне зміщення ламп розжарювання, металогалогенні (МН), натрію високого тиску (HPS) буде зростати, і компактні люмінесцентні (КЛЛ)) - 100% світло СІД (світловипромінювальних діод), який.

Власники токенів можуть здійснювати пошук та використання миттєвих податкових пільг, знаходити податкові пільги, а потім безпечно надсилати ці дані про покупку в мережу під час подання податків. Учасники можуть купувати, продавати і використовувати ранок (якщо є) шляхом голосування на (LED) токени, які підтримують екосистему Therawat.



Обмеження:

Беліз, Сінгапур, Китай, Канада, Іран, Північна Корея, Сирія, Ірак, США та інші країни, де заборонено продаж криптовалюти.

Ви можете підтримати цей проект, приєднавшись до програми Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4566082.0

  • Кампанія Twitter: 15%
  • Кампанія Facebook: 15%
  • Кампанія Youtube 20%
  • Блог / Стаття Кампанія: 10%
  • Кампанія з перекладу: 10%
  • Інші кампанії: 15%
Author : (D4ffyduck) https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1176088
Eth : 0x8dA58Af1485e05b431fA10B451a8985D3F18eD7D

Komentar

Postingan populer dari blog ini

CryptoSouk is the next generation crypto exchange.

KuBitX ICO platform overview

RealDex: Một chức năng đa cấp mới được phân cấp