ICBitX ICO платформа

Hasil gambar untuk bittech bounty


Що таке KuBitX?

KuBitX одна з найбільш просунутих і надійних платформ для кріптовалютной торгівлі, розроблених в дуже зручною для користувача формі, що дозволяє людям з усіх регіонів і фонам запліднювати ідеї, що обертаються навколо Blockchain і простору криптовалюта. Забезпечені гаманці в рамках екосистеми KuBitX існують механізми KuBitX Trade, захищені гаманці KuBitX і розширена панель управління для регулювання діяльності в Trade Exchange.

Для покупців і продавців.

Орієнтуючись навіть на найвіддаленіших людей для їх включення в кріптовалютний ринок, наша мета стати одним з найрізноманітніших ринків криптовалюта для покупців і продавців по всьому світу.

Переваги платформи KuBitX?

Висока швидкість.
Наша платформа дуже масштабируема, готова прийняти нові функції, щоб поліпшити досвід наших користувачів.

Блокчейн.
Наш токен спочатку заснований на блок-ланцюжку Ethereum. Ми плануємо почати свою власну ланцюжок в найближчому майбутньому, яка тоді буде дуже корисна для багатьох випадків, таких як найбільш поширені проблеми соціальної, комунальної, адміністративної та управлінської діяльності в країнах, що розвиваються.

Низькі збори.
Наша платформа приносить конкурентоспроможні плоскі торгові збори, які навіть будуть дешевше і зручніше, використовуючи наші жетони.

Безпека.
Ми провели великий бенчмаркінг з нинішніми платформами, що дозволило нам зробити кілька кроків вперед, плюс наша команда безпеки прибула з кращих організацій.

5.Екосістема.
Як сильні віруючі в рівних платіжним екосистемам, ми вважаємо, що традиційні фінансові системи в кінцевому підсумку будуть замінені частково через безперервного порушення довіри, цензури і зростаючого освіти населення.

Мінімізація ризиків.
Наша стратегія з кількома сигнатурними гаманцями і холодним сховищем дозволить звести до мінімуму вплив засобів нашого трейдера. Ми об'єднали різні стратегії для забезпечення фінансування на нашій платформі.
KuBitX ICO подробиці:
Тікер: KBX
Тип токена: ERC20 (Ethereum)
Десятковий: 18
Алгоритм: PoS
Загальна кількість поставки: 500 000 000
Прийняті валюти: ETH
М'яка кришка: 10.000 ETH
Жорсткий ковпачок: 25.000 ETH

Розподіл токенов:

2% bounty і аірдроп
3% консультанти
16% публіка
20% kubitx інвестиційний фонд
23% засновники і розвиток команди
36% перед суспільне поширення фондів
5% партнерства
7,5% юридичні
12,5% операції
15% технологія
15% просування маркетинг
15 заповідники 30% ліквідність

Команда проекту:

Ерік Аннан - Співзасновник і головний виконавчий директор
Підприємець блокчеін-педагог. Сертифікований фахівець з біткойнов. Засновник торгової платформи Digitalkudi.com cryptocurrency в Нігерії та Гані. Колишній ведучий технічний менеджер по роботі на Huawei Technologies.

Генеральний директор - Домінік Томас, генеральний директор підрозділу FSP World Blockchain Initiative (Worbli.io), очолює підрозділ фінансових послуг KuBitX.

Peihan You - Головний фахівець зі стратегії Спеціаліст по цифровим сервісів і маркетингу. Більше 12 років глобального досвіду маркетингу, управління проектами та цифрового обслуговування.
Колишній лідер в області цифрових послуг Huawei Technologies.
Успішно розробив і реалізував деякі з найбільш інноваційних і успішних цифрових послуг в Африці, на Близькому Сході і в Азії.
Оснащений MBA з Університету Ліверпуля і Executive Education від Гарвардської школи бізнесу.

Співзасновник Victor Akoma-Philips головний операційний директор
Консультант Blockchain, євангеліст і внесок. Досвід управління проектами в галузі управління проектами протягом більш ніж 18 років і досвід роботи з ІКТ в DELL, Cisco, MTN і Huawei. Магістр ділового адміністрування фінансів.
6 років в MTNN з більш ніж 60 мільйонами RGS (Підрядники, які генерують доходи). Проекти реєстрації Led Sim, побудований Data Center Build, зробили Ugandan Revenue Authority URA та інші глобальні проекти в Північній і Південній Америці. Детальніше

Juliana Mwangi - Фінансовий директор, Blockchain підприємець і бухгалтер.
Juliana є сертифікованим і професійним бухгалтером, практикуючим в Найробі, Кенія.


Радники проекту:

Grant gulovsen - юридичний радник,
Grant є адвокатом, ліцензованим у Іллінойсі, з більш ніж 15-річним досвідом у сфері розваг, зайнятості, договору, корпоративного права та інтелектуальної власності.
Він почав інвестувати в біткойнов в 2013 році, і в даний час є членом Champ Blockchain Leadership Tea International Blockchain Consulting Group. Він регулярно консультує проекти Blockchain про
законах про цінні папери США та підготував внесла кілька рекомендацій. Він також став співзасновником Antipodal Talent який є агентством з управління талантами для китайських інтернет-знаменитостей.

Richard Gardner - Генеральний директор Modulus Global
CEO, Modulus, високотехнологічне програмне забезпечення, розроблене для NASA, IBM, Microsoft, Shell, BOA, NASDAQ, Yahoo, Siemens.

Dr. Jonathan De Giovanni - Юридичний радник, затверджений агент і податковий консультант.

Leo Fiadzinu - Blockchain Trade Advisor
Leo має більше 20 років в банківському і фінансовому секторі і глибоке розуміння ринків капіталу. Експериментальний підприємець і експерт Blockchain більше 5 років очолюють другу за величиною компанію Blockchain і компанію кріптових рішень в Торонто, Канада, яка називається біткойнов-Бей.

Andrew Wright - співзасновник Jarbux. Jarbux це екосистема продукту, яка об'єднує економію, електронну торгівлю і благодійність.

Dr. Raj Ravindran - фінансовий радник
Raj є співзасновником «ThinkingNorth», платформи венчурного капіталу, яка з'єднує підприємців з капіталом.
Він також є EVP в Ensign Capital, ексклюзивному ринку дилера, який надає консультаційні послуги на ринку капіталу і рішень для залучення капіталу для нових приватних і державних компаній.
Активний в просторі Blockchain з минулих трьох років, він також є Директором і віце-президентом з розвитку бізнесу в Coinstrike Inc. Він є майстром в галузі хімічної інженерії (нафтогазовий синтез) і доктором філософії в галузі промислової організаційної економіки з Москви. Він також має ступінь MBA в галузі фінансів.

Детальна інформація:


  • Веб-сайт: http://www.kubitx.io/
  • Технічна документація: https://kubitx.io/KuBitX_Whitepaper_v1.1_En.pdf
  • Twitter: https://twitter.com/kubitx
  • Facebook: https://www.facebook.com/ kubitx /
  • Telegram: https://t.me/kubitx_official
  • Reddit: https://www.reddit.com/r/KubitX


Author : D4ffyduck
Eth : 0x8dA58Af1485e05b431fA10B451a8985D3F18eD7D


Komentar

Postingan populer dari blog ini

CryptoSouk is the next generation crypto exchange.

KuBitX ICO platform overview

RealDex: Một chức năng đa cấp mới được phân cấp